LOCAL CUISINE AND SEASONAL PRODUCTS

The Restaurant

The dining room, spacious and pleasant welcomes you for your meals.

In fine weather you can enjoy the covered terrace located in the garden.

Family meals, large groups, private spaces to welcome you.

Regional cooking

Jean-Jacques and Mixel Usandisaga, and their team offer you generous and authentic local cuisine, made with fresh seasonal produce.

American-style squid, Veal Axoa, Tripotx (lamb and veal pudding), Local suckling lamb depending on the season, Lamb sweetbreads with ceps, eels, duck breast with cherry, ceps omelet , charcuterie and Bayonne ham…

Restaurant Menu

MENU DU JOUR à 15€

(le midi du lundi au vendredi)

Soupe ou entrée – Plat – Dessert

MENU GOURMAND DE SAISON à 38€
plat/dessert à 28€
(proposé uniquement le dimanche et les jours fériés)

Amuse-Bouche

Feuilleté de ris d’agneau aux cèpes
ou
Assiette Txistu ( Salade, Foie-gras; jambon…)
ou
Anguilles persillées

Cuisse de pintade cuite basse température,
farcie aux cèpes et foie gras

ou
Merlu de ligne, sauce citronnée
et ses petits légumes
ou
Agneau de lait Txilindron
ou
Pavé de boeuf Herriko
Nos viandes sont accompagnées d’un gratin à l’ancienne et de légumes de saison

Assortiment de desserts surprise
ou
La crêpe façon Suzette
ou
Fromages du pays

MENU RÉGIONAL 25€
(Menu proposé uniquement en saison
de Juillet à fin septembre)

ENTRÉE
Tripotx d’Espelette et son coulis de tomate
ou
Jambon de truie et son accompagnement du jour
ou
Entrée du jour

PLAT
Axoa de veau comme à Espelette
ou
Merlu Marmitako
ou
Suggestion du Chef

DESSERT
Sélection de desserts du jour

Family tradition.

Jean-Jacques Usandisaga, and his sons Mixel and Pierre offer you generous and authentic local cuisine, made with fresh seasonal produce.

Amatxi (Maïté) has been welcoming you since 1981.

Group meals, family celebrations…

We offer tailor-made offers for your group meals.

Arrangement of modular tables and possible privatization.